dissabte, 28 de febrer del 2015

Visita a la casa de Colònies

Com cada any, alguns monitors i monitores de la Peti s'encarreguen d'anar a mirar la casa de colònies on es vol anar. Aquest any, com ja sabeu, anem a CAN RABASSA, a Vilanova del Vallès. Els i les monis que hi van s'encarreguen de revisar el material de la cuina, mirar els entorns per a decidir la distribució dels espais per activitats, mirar les habitacions i les sales i la casa en general. Hem fet algunes fotos per deixar constància de la visita:


 
Segons diu la pàgina web, es tracta d'una casa senyorial datada del 1872, totalment reformada i habilitada com a casa de colònies. Consta de dues plantes i té una capacitat per 42 places. 
La veritat es que és molt i molt xula!!
 

Encara que no està situada al mig de la muntanya, té molt de terreny per tot el voltant per a poder córrer i jugar sense preocupar-se. I l'equip de monis ja estem pensant a on farem cada activitat!


A la planta baixa disposa de menjador, sala polivalent amb llar de foc, sala d’activitats, lavabos, habitació amb lavabo adaptat, porxos i capella. A la primera planta trobem dues habitacions una de 4 i l'altre de 6 places amb bany, dues habitacions de 6 places i dues unitats de lavabo i dutxa. A la segona planta, dues habitacions de 10 places cada una, i una unitat de lavabos i dutxes. Tampoc ens oblidem de la cuina, que està ben equipada i preparada perquè puguem fer una intendència genial!


Si voleu veure més coses entreu a la pàgina web: http://www.canrabassa.cat/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada