dissabte, 21 de febrer del 2015

Carnestoltes - Dissabtes 15 i 21/02

La preparació de les disfresses és un d'aquells moments de més calma del curs, i malgrat alguns grups no hagin dedicat dies d'esplai a preparar-les, hem fotografiat tot el que hem pogut i sí que tenim unes fotos de la rua precioses!

Les folletes estem acabant les nostres disfresses per la festa de Carnaval de la tarda! Hem retallat, pintat i fins i tot jugat al Bingo! Aquest any som SUPERS TOMAQUETS!!



Virolets vam preparar les disfresses de PASTANAGA el dia 15 i també ens va donar temps de marxar a la Plaça de la Timba a berenar i fer una ronda de pica paret!




Bruixots va fer la disfressa sens dubte més elaborada! Encara que sembli mentida sota el cotó fluix hi havia una bossa de plàstic. Les disfresses d'OVELLA van quedar genials!




Ogres i Druides eren els nostres PAGESOS I PAGESES! 


Tots junts quedaven molt i molt guapus i guapes!!!


I els monitors erem els repartidors dels productes industrials i empaquetats, amb el nostre jefe vestit amb americana!


També teniem una carrossa d'allò més! Per si no la veu veure representava els dos models de la comparsa: Un hort i un carro de la compra!



I no oblidem les nostres voluntàries de la barra que van estar fent feina de valent mentre la resta estàvem de festa amb la resta del poble. Amb els diners recollits podrem comprar una crepera cada cop que fem campanyes econòmiques per no haver-la de demanar més!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada