diumenge, 1 de febrer del 2015

Dia d'esplai - Dissabte 10/01

Amb molt de retard però finalment arriba la crònica del primer dia d'esplai de l'any de l'esplai Peti Ki Peti. Comencem!!

Ogres i Druides vam fer activitat compartida: vam anar al roure a fer jocs diversos, com el mocador, el tot s'hi val, la cadena humana, el pi... i després vam anar a la Peti a parlar sobre rutes i nits a l'esplai, donant idees per fer campanyes econòmiques.


Bruixots vam començar la tarda al camí del roure per cremar tota l'energia negativa acumulada durant la setmana. A mitja tarda vam anar a l'esplai on vam parlar amb els infants sobre alguna reforma que volguessin fer a la nostra sala i vam decidir que pintaríem la sala tots i totes juntes! Es un projecte que s'està treballant i aviat en sabreu més!!

Virolets vam treballar la participació dels infants: amb el joc de el ranxo vam fer un primer tanteig sobre el que en pensaven, després els nens i nenes van fer propostes sobre el que volien fer i es van organitzar la tarda. El resultat va ser el pi, pilla-pilla al camí del roure i després de berenar a l'esplai vam jugar a matar conills. Vam acabar fent valoració del dia amb una nova dinàmica, la piscina, que ens serveix tant per a ells com a nosaltres per aprendre sobre el que fem durant el dia, i ja està decidit de fer-la el que queda de curs: a tots ens va encantar!!


Follets vam anar al passeig del roure i vam fer activitats i jocs moguts per a alliberar energia, i després de berenar a l'esplai vam escollir jugar al twister i amb el lego.





 I això és tot!! Esperem que gaudiu llegint aquestes entrades!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada