dimarts, 14 de febrer del 2017

Dissabte 4 de febrer

Follets

Aquest dissabte els Follets i Folletes vam estar jugant una bona estona al camí del roure, on mitjançant un joc modificat, vam treballar les dificultats a les que moltes persones fan front al seu dia a dia. Després d'una tarda ben moguda, van acabar el dia a la sala, amb una sessió de relax amb música de fons i una història narrada.

















Virolets

Aquest dissabte els Virolets vam començar jugant el pichi! Vam fer dos quips i vam jugar al camí del roure aprofitant el sol! També vam jugar als àtoms, un joc on has de pillar als teus companys per un àtom més gran. Després vam anar a la peti i un cop havíem berenat vam fer un taller de teatre on amb grups havíem de fer una representació. Per fer l'obra teníem un espai determinat (nau espacial o habitació dels monitors de colònies) i una característica (comèdia o parlar amb italià). Els teatres van ser molt divertits i plens d'imaginació i els van poder compartir amb els seus companys!



















Bruixes i Bruixots

El dissabte passat vam fer la nit de bruixes i bruixots!

Vam quedar a les 16h a la Peti i vam fer uns quants jocs per treure tota l'energia que portàvem a sobre. Després va venir l'agent Petiflais de CSI Corbera i ens va explicar el cas d'unes balenes que haurem d'investigar a partir d'ara. També vam estar una estona parlant de les activitats que ens agradaria fer als campaments d'estiu. Quan ja es començava a fer fosc vam anar a la nostra sala, on vam berenar mentre jugàvem al llop. Després ens vam separar per grups i vam fer una activitat de preparar un menú de 5 dies per unes colònies o campaments, per tal de conscienciar-nos de la dificultat que comporta aconseguir equilibrat i a gust de tothom.

Més tard va arribar l'activitat més desitjada del dia: EL MASTERPETI/PETICHEF. Tots els infants s'ho van molt bé, va ser molt divertida i es van convertir en grans xefs! Finalment ens vam menjar els plats que havien cuinat i estat tot deliciós!



















Ogres

Aquest cap de setmana els ogres hem fet nit de grup!!! Ha sigut un cap de setmana molt intens i profitós, ens ho hem passat genial i estem més units i unides que mai!!

El dissabte vam jugar al clip pel poble per aconseguir l'aperitiu del sopar i vam fer una gimcana, a partir de la qual vam descobrir quants habitants té la Palma, a quants metres es troba respecte el nivell del mar, i més coses molt interessants. També vam celebrar el dia de "Porta un amic/a a l'Esplai" i vam tenir amb nosaltres al Jofre, un noi molt simpàtic!

Per la nit, vam cuinar unes "fajitas requetebuenas" i vam jugar a una macrobandera per tot el poble, ens ho vam passar genial! Després vam fer una activitat emocional i cap a dormir!

El diumenge vam celebrar l'aniversari de la Farners! També vam preparar les rutes de l'estiu i vam analitzar la cançó de "4 Babys" pel nostre projecte de curs. Finalment a la tarda vam iniciar un reportatge que ja us ensenyarem quan estigui acabat! És una passada!






Druïdes

Aquest dissabte el grup de Druïdes hem tingut formació de drogues per part de l'Alex, un dels nostres monitors. Hem conegut els diversos tipus de drogues; aquelles més populars i més comunes, i els seus efectes. Hem parlat del café, del tabac, de la marihuana, dels psicofàrmacs.. ens ha servit per conèixer els seus efectes i ser conscients d'allò que provoca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada