dissabte, 25 de febrer del 2017

Dissabte 18 de febrer


Follets i Folletes

Aquest dissabte, els més petits i petites de la Peti vam començar la tarda al camí del roure jugant a uns quants jocs per començar la tarda amb energia. Més tard vam berenar allà mateix i vam anar cap a l'esplai.

Un cop a la sala, vam treballar les emocions amb dos jocs acompanyats de música. En un dels jocs els Follets i Folletes van haver de dibuixar tot el que una música que sonava de fons els fes sentir.























Virolets 

Avui els Virolets hem sortit al Passeig del Roure amb una cadira cadascú! Les hem utilitzat per fer un primer joc molt divertit de seure ens sobre els altres, i després ens han servit com a base per a les altres activitats.

També hem jugat al joc de les 3 bandes, on hem fet tres equips i cada equip havia de pillar a un altre i alhora era pillat per algú. Ens hem fet una mica d'embolic però ens ho hem passat bé!

Després hem fet una nova activitat, on ens hem posat per parelles, i un de nosaltres es tapava els ulls i l'altre guiava. Havíem d'escoltar al company o companya que ens guiava fins al pot de pintura que havíem d'agafar, que havien amagat els monis per l'espai. Aquest joc es ha agradat molt!




















Bruixes i bruixots

Aquest dissabte les Bruixes i els Bruixots ens ho hem passat molt bé! Hem fet jocs de cohesió com la "cadira" en la que cada cop es treia una cadira i al final tots i totes havíem de cabre en una sola! Se'ns veu les cares de patiment oi?

Abans de berenar ens hem desfogat cridant amb la dinàmica del "mur" on uns quants havíem d'evitar que els missatge es passés d'un costat a l'altre.

Després de berenar, hem fet la dinàmica de la "peixera" en la qual es deia un tema i cadascú tenia un paper a representar. Han sortit coses molt interessants i temes que podrem treballar més endavant.


Ogres i Druïdes

El passat dissabte el grup de joves de l'esplai (Ogres i Druïdes) vam anar a la multitudinària manifestació que es feia a Barcelona per a reivindicar el drets dels refugiats a ser acollits pel nostre país. Va ser una experiència enriquidora per tot el grup i a més vam poder sumar-nos a la lluita per reclamar l'aplicació dels drets humans per totes i cada una de les persones del planeta Terra.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada