dimecres, 29 d’abril del 2015

Nit Virolets - 7 i 8/03

Vam quedar al matí amb les famílies per anar a la font del Maset. No havíem sortit i, com ja passa la majoria de cops, els infants es van posar a parlar amb la gent del carrer. Un bon home ens va deixar pujar a les seves motos, i mireu quin va ser el resultat:



Vam seguir caminant per la font del Marge i els horts fins a arribar a la biblioteca on ens vam posar a fabricar vaixells amb canyes, per fer una cursa quan tots els haguéssim acabat. 


Finalment, i després d'una caminada vam arribar a dalt de tot, i cansats ens vam posar a dinar. Quatre passes i vam anar a petar a la font on vam estar-hi una estona fent cabanyes. Al tornar ens va donar temps de fer 4 jocs i de seguida tornar a l'esplai. Després d'haver berenat vam fer un partit de futbol els 4 monis contra els infants, una magnifica oportunitat per treballar possibles tensions entre el grup i treballar la cohesió. 



Per sopar vam fer unes torrades de pa amb tomàquet, formatge i embotit. Després vam fer una mica de festeta a la sala, que els monitors havíem decorat, i un cop cansats de ballar vam anar de pet al llit, no sense abans haver llegit un conte. Diumenge al matí vam recollir els sacs i les màrfegues i tot just després les famílies van arribar amb el nostre esmorzar.

Malgrat que vam ser pocs participants vam acabar tots i totes molt feliços i feliçes!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada