dilluns, 16 de gener del 2017

Dissabte 14 de gener

Follets i Folletes

Per tornar a encendre l'energia que vam deixar abans de les vacances, els més petits i petites de l’esplai, aquest dissabte, vam començar la tarda a la font del marge. Vam fer alguns jocs que ens van ajudar a fer memòria respecte al que vam fer el trimestre passat. Un cop el fred va arribar, vam anar a la nostra sala on vam seguir la tarda amb unes petites representacions que van organitzar ells i elles pel seu compte. Finalment i per acabar, vam fer la valoració entre tots i totes i vam acomiadar un dissabte més. Fins el pròxim! 























Viroletes i Virolets

Les Viroletes i els Virolets de la Peti cam començar l'any celebrant una festa!!Vam tenir la visita de el mico Gumersindo i la granota Lambardasca del poble Surivalginuk i ens van explicar com celebraven elles el nou any: amb una cursa i un ball!. Les viroletes i els virolets van escollir un animal per imitar durant la cursa que vam fer. Algunes viroletes i virolets van fer de rampanats (amb els ulls tapats), altres van fer de flamens (només podien utilitzar una cama) o d'altres aniamls. Els virolets i viroletes van veure que els guepards podien fer la cursa sense cap problema i que hi havien altres animals que no ho tenien tan fàcil. Davant del dilema van decidir ajudar-se entre ells i elles. Després amb les visitants de Surivalginuk van veure el problema que sempre guanyen els guepards i que no tothom té les mateixes facilitats per la cursa. Un cop berenats vam poder fer una de les millors festes estil virolets i viroletes!! amb disfresses i limbo!

























































Bruixes i Bruixots

Avui dissabte 14 de gener, hem fet, per iniciar la tarda, un joc d'activació que es diu director. Feia molt de fred però el cervell l'hem pogut escalfat molt bé!
Després ens hem separat per dos grups: el primer grup ha començat a fer "l'Scape Room", que consistia en trobar pistes relacionades amb el cas d'investigació. El segon grup, mentrestant, han jugat al Llop una mica modificat per canviar una mica. Han berenat i quan els altres ja havien acabat l'Scape, el següent grup ja el podia començar. . 

Finalment hem fet la valoració de l'activitat on tots ens han dit que s'ho han passat molt i molt bé. 





















































Ogres

Aquest cap de setmana els ogres han rebut noves pistes sobre qui és el personatge misteriós que els acompanyarà durant tot el curs. Després de fer una gimcana fotogràfica molt xula pel poble, han descobert que es tracta de l'Shreck!! Després han analitzat la pel•lícula i hem fet un cinefòrum, on detectat valors molt importants, així com situacions injustes. Ens ho hem passat genial!!!!







Druïdes

Aquest primer dissabte del nou any, ens hem trobat a la peti per començar l'any a tope! Tenim noves incorporacions al grup de joves i ens fa molta il·lusió seguir creixent com a grup i acompanyant-los en la seva adolescència. Vam començar l'activitat amb uns jocs de presentacions per conèixer als nous joves al camí del roure. Després vam tornar a la peti per fer una espècie de party on separats en dos grups havien de guanyar punts amb les proves que vam preparar: mímica, tabú i la radio. Quan va acabar aquesta activitat, vam preguntar als joves que els interessaria saber sobre les drogues per tal d'enfocar la formació de drogues que tenim programada per aquest segon trimestre, cap als interessos dels i les joves.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada