divendres, 1 de juliol del 2016

Bona tarda famílies!

Aquests últims dies hem estat molt enfeinats fent un munt d’activitats plenes de color. El cinquè dia vam fer la Festa de la Pintura com a alternativa al Joc Guarro i els infants s’ho van passar molt bé. Vam acabar amb una guerra final de colors infants-monis de la que us deixem unes fotos.




Per la tarda els monitors ens havien preparat una gimcana d’art. Primer vam imitar algunes obres de grans artistes i després vam crear la nostra pròpia. Bruixots van fer jocs varis per cohesionar el grup i després de sopar van fer la nit de por.





El sisè dia vam acabar les samarretes i els tres en ratlla de fang que havíem començat el segon dia de colònies. Mireu que xules han quedat!


Després de dinar, els intendents ens van preparar una activitat innovadora: fer pizzes! Cada infant va fer la seva al seu gust i ens les vam menjar per sopar.



Avui al matí hem treballat de valent per recollir tot el material i netejar tota la casa. Els masovers ens han dit que ho hem fet molt bé! Ara al bus ja estem tots molt cansats però amb moltíssimes ganes de veure als pares!!
L’equip de monitors dels grups de Follets, Virolets i Bruixots volem dir-vos que han estat unes colònies/campaments genials. Si fos per nosaltres descansaríem un dia i tornaríem a marxar! Sou genials!


Us desitgem molt bon estiu i fins aviat!










3 comentaris:

  1. La cara de pocs amics de la Martina al matí és massa! hahaha

    ResponElimina
    Respostes
    1. Anava a posar el mateix!! Molt auténtic.. FA cara de "a mi no em desperteu, i molt menys fent aerobic" XD

      Elimina
  2. Moltes gràcies a totes i a tots! Ens els torneu, com sempre, contents i esgotats!! Una abraçada!!!!

    ResponElimina