dimarts, 8 de desembre de 2015

Dia d'esplai 28/11/2015

El passat dissabte 28 de Novembre vam tornar a gaudir d'una tarda d'esplai amb els nostres infants i joves preferits!

Per una banda el grup de Drïdes van començar la campanya econòmica de venda d'entrepans. Druant la tarda van estar fent jocs i dinàmiques entorn al masclisme i la discriminació de genere, tant positiva com negativa!
El grup de Follets van començar amb jocs per treballar la cooperació. Després van fer teatre tant monis com infants. El teatre tractava sobre que els jocs no tenen gènere. I per últim, van fer per primer cop la piscina per valorar si els hi havien agradat les activitats.


Finalment el l'equip de Virolets van fer una serie de jocs per cohesionar el grup. Per cada un dels jocs van aconseguir una targeta que era una peça de puzzle. Quan van haver fet tots els jocs i ja tenien totes les peces del puzzle el van poder muntar i van trobar que amagaven una endivinalla. I... Què els deia aquesta endivinalla? Els deia que havien de trobar l'última targeta al petit hort que els Virolets de l'any passat van fer. Aquesta última cartolina els convidava a passar una GRAN nit de Virolets a l'esplai que tots ja estan esperant amb mooooolta il·lusió!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada