dijous, 23 de juliol del 2015

Pastanaga Assassina - Normes 2016

De què tracta el joc?
El Joc de la Pastanaga Assassina és un joc de rol també conegut com a l'Assassí de la pastanaga o el Killer. Cada participant té un doble paper: de víctima i d'assassí. 

Com s'hi juga?
Abans de començar es repartirà a cada participant un clauer amb el nom de la seva víctima i una pastanaga. Per a assassinar és tant fàcil com tocar la panxa de la víctima amb la pastanaga. Un cop "morta", queda eliminada del joc i t'ha d'entregar el seu clauer, que tindrà el nom de la teva pròxima víctima. 

Quin és l'objectiu?
El joc té tres objectius:
   (1) Que no et matin.
   (2) Assassinar el màxim nombre de participants.
   (3) Aconseguir arribar a matar la persona que tenia el clauer amb el teu nom.

Així doncs, com més gent assassinis més clauers acumularàs. Si et maten, t'eliminen i deixes de jugar (però encara pots ser sospitós de ser assassí com la resta de participants  vius). Has d'entregar el clauer amb el nom la teva última víctima però t'has de quedar tots els altres (són la prova dels teus crims). Si al assassinar la teva víctima reps un clauer amb el teu nom significa que ets l'últim o última supervivent i que, d'aquesta manera, el joc ha acabat. 

Puc deixar el clauer a casa si ja me'n recordo de qui és la meva víctima?
És obligatori portar sempre el clauer a sobre. És per això que és recomanable dur-lo junt amb les claus. A més a més, només serà vàlid l’assassinat si l'assassí porta a sobre el clauer amb el nom de la seva víctima. Al matar, li has d'ensenyar i comprovar que no t'hagis equivocat de persona. Si tot és correcte, la víctima t'ha de donar el clauer que porta a sobre i tu ja tindràs una nova víctima per matar.

Hi ha alguna manera d'evitar que em matin?
Sí! Si portes un got de l'Esplai Peti ki Peti de color lila a la mà el teu assassí no et pot matar. Amb la inscripció està inclòs el got, que a més pots fer servir a tots els esdeveniments i concerts.
ATENCIÓ: Portar el got lligat a la mà de qualsevol manera (cintes, gomes, celo...) no es considera portar-lo agafat! Per tant, si el got no esta agafat només per la mà et poden matar

Hi ha alguna limitació a l'hora d'assassinar?

   (1) Només es pot matar a la persona el nom de la qual està al teu clauer. 
   (2) No es podrà matar a cap persona que vagi completament nua o completament inconscient.
   (3) No es podrà matar a la feina, al WC (fent cua si!), en algun vehicle en moviment o a casa de la víctima, excepte si heu estat convidats o convidades.
   (4) No es pot matar quan la víctima aguanta el got de l'Esplai Peti ki Peti.  
   (5) No et pot matar sinó es tocant amb una pastanaga a la panxa de la víctima, sempre amb suavitat.

Prendre o fer caure el got a la víctima comporta la desqualificació immediata, així com també empènyer-la, colpejar-la o usar qualsevol tipus de violència física. Intercanviar-se els clauers també comporta la desqualificació immediata del participant. 

Cadascú es fa responsable dels seus actes. Qualsevol destrossa ocasionada per un jugador o jugadora serà responsabilitat de qui ho hagi fet. L'organització no es fa càrrec de cap acció que dugui a terme cap participant ni es fa responsable dels danys físics, morals o psicològics que es puguin ocasionar. Quan hagis de matar fes-ho segur del que estas fent i seguint les normes, per tal de no crear mals entesos. Cal tenir en compte que només és un joc, amb l’únic objectiu de passar una bona estona! Heu de tenir clar que és molt difícil que no et matin, només una qüestió de sort!

Què hi guanyo?
- Premi al Últim o Última Supervivent: És la persona que elimina l'últim participant, quedant com a únic jugador amb el clauer que porta el seu nom. Serà un sopar per a dues persones.
- Premi a l'Assassí o Assassina en sèrie: És la persona que hagi eliminat més participants, i per tant, té més clauers. No té perquè ser el mateix que el major supervivent. En cas d'empat es farà un sorteig. Serà un sopar per a dues persones.

El valor dels premis serà en funció del nombre de participants. Si el joc no s’arriba a acabar (es a dir, que ningú aconsegueixi el clauer amb el seu nom), el premi del Últim o Ultima Supervivent passarà a l'Assassí o Assassina en sèrie, i aquest al o la següent participant amb més víctimes.

Entrega de premis

Aquest any, com a novetat, farem l'entrega de premis a partir del Facebook. Un cop acabat el joc (el dia 16 d'agost a les 12 de la nit), els participants haureu de penjar una foto dels clauers amb el nom de les vostres víctimes visible a la pàgina Joc de la Pastanaga Assassina. S'hauran de penjar abans del dia 17 a les 12 de la nit i a partir de llavors, ens posarem en contacte amb els guanyadors.

Puc participar-hi?
Per a poder-hi jugar s'ha de ser major de 14 anys (nascuts el 2002 o abans) i viure a La Palma de Cervelló o passar-hi la major part del temps durant la festa major (important!). Si ets menor d’edat, hauràs de dur una autorització de la mare, pare, tutor o tutora legals a la bústia de l'Av. Catalunya nº39. La trobareu al final del document amb les normes, en aquest blog i a la pagina del facebook facebok.com/pastanagaassassina o al web de l'Ajuntament. L'inici del joc serà al 13 d'agost a les 00:00 i el final del joc el 17 d'agost a les 00:00.

M'hi vull insciure, com ho faig?
Per participar del joc cal inscriure's enviant un correu a pastanagaassassina@gmail.com. Cal posar a l’assumpte “Pastanaga Assassina” i al cos del correu posar les dades personals (Nom, Cognoms, Adreça Postal Complerta, Correu electrònic i Telèfon mòbil). Teniu fins al 10 d'agost. Les dades de caràcter personal que voluntàriament es cedeixen a l'organització en el correu d'inscripció seran tractades amb l'única finalitat del bon funcionament del Joc.

La inscripció al joc només costa 2€ (1,5€ si ja teniu el got) i s'hi podrà recollir la Pastanaga, el Got i el Clauer amb el nom de la teva víctima. El lloc, el dia i l'horari queda a concretar, sempre entre el tancament de les inscripcions i el començament del Joc (atentes al facebook i al mail)Participant en aquest joc, a més, ajudes a que la campanya econòmica de l'esplai sigui un èxit i així es puguin fer servir els guanys per a beques o activitats.

Què més cal saber?
   (1) Si a través del nom no es coneix a la víctima caldrà informar-se preguntant a altres persones, buscant a través de les xarxes socials... Però aneu amb compte, que la víctima no se n’assabenti que l'heu de matar. Tampoc escampeu a qui heu matat si voleu passar desapercebuts per la vostra propera víctima.

    (2) Si qualsevol participant viu o viva vol abandonar el joc (o si marxeu de viatge o us segresten!) ha de comunicar-ho de seguida per poder seguir el joc!!

    (3) Al inscriure't al Joc de la Pastanaga Assassina (i per tant enviar el correu i signar l'autorització corresponent en el cas dels i les menors d'edat) acceptes totes aquestes normes i condicions. L'organització és la màxima autoritat dins el joc i es reserva el dret de canviar o ajustar la normativa, així com també resoldre petits conflictes que puguin anar sorgint.

Per això o qualsevol altre dubte us podeu comunicar amb l’organització enviant un missatge a la pàgina del facebook o un e-mail. 


ALTRES NORMES per a matar i evitar ser mort 
(per aquells que no deixeu el got ni sota l'aigua!) 

1. Mort per enverinament: Cal enganxar el gomet amb una calavera dibuixada (que l’organització facilitarà) sota un got, plat o ampolla. Si la víctima en beu o menja està morta. Atenció als sopars als carrers, berenars, barres i al mateix got lila! 

2. Immunitat: Si veus venir al teu assassí i no portes got, abans que et toqui amb la pastanaga, et salves si et treus la samarreta (si ja la tenies treta no s’hi val, el que t'hauràs de treure seran els pantalons!).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada