divendres, 12 de desembre del 2014

Telèfon de la Peti

Pares i mares, avies i avis, tiets i tietes, amigues i amics, exmonitors i exmonitores, mascotes... l'esplai ja té telèfon. Com tota bona eina de comunicació, el telèfon de l'esplai tindrà unes normes de funcionament, explicades a continuació:

1 Es tracta d'un telèfon d'EMERGÈNCIES. El nostre mètode de comunicació prioritari serà el CORREU. Monitors i monitores l'utilitzarem per contactar amb cases de colònies i demés, si hem de trucar a una ambulància o per parlar amb famílies quan sigui una situació que ho requereixi. 

2  Per confirmar l'assistència d'un infant o jove s'utilitzarà el correu, així com per plantejar qualsevol dubte, proposta o preocupació. En cas de tenir una emergència on sigui necessari contactar immediatament amb nosaltres podreu trucar.

3  L'horari de contacte serà el següent. En qualsevol altre moment romandrà tancat.
  • Dissabtes: 16-20h
  • Colònies, Sortides i Nits a l'esplai: 0-24h
4 El seu bon ús farà que sigui una eina eficient i que la mantinguem activa al llarg de temps, així que esperem entre tots respectar aquestes normes ben senzilles. Durant les colònies farem crònica diària en aquest blog així que no haureu de patir per res. Us demanem per tant que no truqueu durant colònies per a saber si el vostre fill o filla està bé. Si no ho està tranquils, us mantindrem informats. Com diuen els francesos: "Pas de nouvelle, bonnes nouvelles" (Quan no hi ha notícies són bones notícies)

Finalment, aquí us deixem el nº de telèfon:

646446896

 

5 comentaris:

  1. jjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. K tenim moooooooooooooooooooooooooooooooooooooltiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissiiiiiiiiiiiiiiiiiiimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiima pressa

    ResponElimina
    Respostes
    1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

      Elimina