dissabte, 15 de novembre de 2014

Dia d'esplai - Dissabte 15/11

Bones a tots i totes! Els nens i nenes de la Peti Ki Peti no descansen mai. En aquesta entrada us expliquem quines activitats van fer els infants i joves de l'esplai el passat dissabte 15:

I avui comencem amb els més grans! Els i les Druïdes van començar l'esplai fent una dinàmica en relació al Centre d'Interès d'aquest any: el consum ètic. Consistia en que havien d'organitzar per grups la compra d'un dia. Cada grup, però, tenia pressupostos diferents. Ja us podeu imaginar que va sorgir debat sobre com afecta el nivell econòmic a l'hora de decidir que és el més necessari comprar, i si . Al final de la tarda van realitzar les pancartes que per ensenyar el DUDI a Martorell.Primer de tot, els Ogres van anar al Pla de Sant Joan a jugar al Boti Boti. Ells també es van encarregar de preparar cartolines per al dia dels drets dels infants el dissabte següent, dia 22. Van acabar el dia de Peti jugant al conegut Telèfon i al Psicòleg.

Bruixotes i Bruixots van fer unes petites representacions teatrals, i més endavant també van fer pancartes que portarien durant el cerca vila que farem per Martorell.

Follets i Virolets van fer activitat conjunta. Vam començar fent jocs al camí del Roure. A la primera part vam veure algunes fotos de les colònies d'hivern de l'any passat. Mentre berenàvem, vam treballar els drets dels infants i vam acabar jugant al Memory amb unes cartes adaptades per aquesta situació. A la part final els infants van fer propostes sobre el que voldrien jugar a les colònies del desembre i els monitors i monitores les vam recollir i proposar l'assemblea següent! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada